Hej,

Bara genom att vara här har du tagit steget mot något nytt. Genom att välja att vara en del av det vi gör och träffa gruppen av fina och inspirerande människor, så kommer du oundvikligen att halka in på din egen bana mot en framtid du själv aktivt valt att du vill ha. Vi kommer allihop att göra misstag längs vägen, men här skrattar vi åt dem och låter dem guida vägen vidare till en ny väg framåt. Frågan är inte “om” vi kan försörja oss på det vi drömmer om. Frågan är “hur”.

 

Hos oss kommer du att ha möjlighet att delta på event, bjudas in till medlemsmöten, delta i övningar där vi välkomnar misstag och grupper där vi helt enkelt hjälper varandra framåt. Oavsett tidigare erfarenheter, så ska vi hjälpas åt att förverkliga det vi medlemmar drömmer om oavsett om det handlar om den egna drömmen eller något flera av oss har gemensamt.

 

Förväntningarna vi har på medlemmar är att alla ska ha ett öppet sinne när vi är tillsammans, säga “men” så få gånger som möjligt och bevara den frizon vi nu kommer skapa. Det är genom att tillåta varandra att vara galna, skratta och komma med massor av idéer (som få tror går att genomföra), som vi faktiskt kommer att komma på riktigt kluriga lösningar både vad gäller våra egna resor, men också för samhället i stort.

 

Ta del av våra stadgar och varmt välkommen till ditt livs bästa misstag!

 

Välkommen till Snøfølk, 

 

DSC_7956.jpg
Ansök om medlemsskap,

 

 *Juridisk person 3000 SEK, fysisk person 1000 SEK (läs mer i Medlemsavtal/Stadgar)

Tack, och genom att skicka in din ansökan godkänner du samtidigt vår hantering av dina personuppgifter för att vi ska kunna återkomma till dig och delge dig medlemsinformation. Läs mer

Tack för din ansökan!

NÄR DU GODKÄNNS KOMMER VI ATT KONTAKTA DIG MED SAMTLIGA AVTAL, SAMT ÖVRIGA UPPGIFTER FÖR SLUTFÖRANDE AV ANSÖKAN